hirdetés

Súlyos életveszélyes állapotban van az a 4 éves kislány, aki egy főzőversenyen égett meg. A jánsohalmi városi ünnep így komoly tragédiába torkollott. A kislány életéért több mint egy tucatnyo mentős küzdött és sikerült mentőhelikopterrel kórházba vinni.

bogracs(960x640)

Tragédia lett a mulatság és a városi ünnep vége Jánsohalmán. Egy 4 éves kislány égett meg, állapota súlyos életveszélyes. Testének pedig közel harminc százaléka megégett, amikor ráömlött egy forró bográcsnyi gulyás. A kislány a családjával vett részt a délutáni közös főzésen. A sors fura és kegyetlen fintora , hogy a balesetet szenvedett leány szülei levették a bográcsot a tűzről, ő pedig épp beleesett a parázsba, illetve a bogrács szélében próbált megkapaszkodni, melynek tartalma ráömlött. A kislány deréktól lefelé súlyosan összeégett.

A helyszínre rengeteg, több mint egy tucat mentő érkezett, a mentők közel másfél órán át stabilizálták a kislány az állapotát. Végül mentőhelikopter szállította Budapestre. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.