hirdetés

Suchi megint alkotott, azaz tört zúzott a volt miniszter a fiatal MSZP-ek szerint. A közismert politikus ellen párttársai büntetőfeljelentést tettek. Az MSZP volt privatizációs nagyágyúja álítólag marcaliban, megpróbálta kikergetni az önkormányzati választásokra aláírást gyűjtő szocialistákat. Az aláírásgyűjtő pult szétverésén kívül állítólag fizikailag is megfenyegette párttársait. A volt miniszter Suchman mindent tagad.

suchman-tamás

A marcali piacnál gyűjtötte az aláírásokat pénteken az MSZP Somogy megyei listáján szereplő Harján Dávid, az akcióban még négyen részt vettek – Harján barátnőjén kívül a párt városi elnöke és helyettese valamint a szocialisták megyei listavezetője.
Harján Dávid az Indexnek azt nyilatkozta, hogy Suchman többször elautózott a piac előtt, majd kiszállt a kocsiból és ordítozva közelített a pult felé, majd hasonló stílusban három percet adott Harjánnak, hogy elhagyja a várost.
A fiatal mSZP-s szerint szerint Suchman fenyegette barátnőjét is. Suchman visszaszámolt, miközben ők a „darabonként 10 ezer forintba kerülő aláírásgyűjtő íveket” mentették és a pult darabjait szedték össze.
Harján Dávid ezután rendőrségi feljelentést tett párttársa ellen.
Természetesen megkerestük Suchman Tamást is, aki anno a Horn -kormány idején a privatizációért is felelt. Sőt a Tocsik-ügyben is érintett volt, igaz csak tanuként. Marcali szocialista erős embere közölte, nem történt semmi olyan, mint ailyen pletykákat terjesztenek róla.