hirdetés

Újabb akció az exúszókapitány miatt. Ezúttal a százhalombattai uszodánál tartott akciót az Együtt. Törülközővel fedte el Kiss László nevét a róla elnevezett uszodán Baranyi Krisztina, a párt politikusa, aki szeretné, ha minden olyan p..cs eltűnne a közéletből, aki a válogatott exkapitányát védi.

kiss lászló sportuszoda-faceb

A csoportos nemi erőszakról szóló botrány után több ellenzéki politikus követelte, hogy Százhalombatta polgármestere vonja vissza a sportvezető díszpolgári címét, és nevezzék át a létesítményt, hisz mégiscsak egy eddig nem tudott súlyos bűnügy vádlottja és elítéltje volt Kiss kapitány. Az Együtt politikusa, Baranyi Krisztina nem várta meg a testület döntését, és egy nagy törülközővel eltüntette a lemondott kapitány nevét az uszodáról.

Kiss László és az összes őt védelmező, magát férfinak nevező p*cs tűnjön el a közéletből, ne tűnhessen fel példaképként, ne kaphasson egy fillér közpénzt sem! Hazug banda – fogalmazott Baranyai Krisztina a hivatalos Facebook-oldalán.

Eközben a botrány egy kicsit sem csitul, a hétvégén ugyanis megszólalt Kiss Lászlóék áldozata. Takáts Zsuzsa az RTL Klub Fókusz Plusz című műsorában adott interjút arról, hogy mit tett vele Kiss László 1961 nyarán két társával együtt, amikor a hölgy még csak 18 éves volt. A most megszólalt áldozat állítása szerint a rendőrség több megtámadott lányról is tudott, a vádirat szerint másnap is történt hasonló eset. Azonban abból nem lett ügy. Sőt Kiss a kiszabott büntetésénél jóval korábban szabadulhatott a börtönből.

Természetesen a kapitány már leülte a büntetését, azaz emiatt őt felelősségre vonni nem lehet, és sportpályafutását sem lehet megkérdőjelezni. Mindenesetre szomorú, hogy milyen bűntény részese volt. Erkölcsileg aggasztó. De egyben az akkori kor és talán a mai uram bátyám világról adhatott egy esetképet ez az egészen borzalmas ügy.

(Fotó: Facebook)