hirdetés

Hatalmasat fordult a világ Bálint Toncsi körül. Pár éve még kedvesét és gyermekének édesapját az Egymásért egy-Másért hírhedt alapítványos Földesit síratta, aki nemcsak adót csalt, de a politikai elitbe is be akart kerülni – állítása szerint a titokszolgálatok kérésére. Nos ami Földesinek nem sikerült anno, Toncsinak úgy tűnik most simán megy, hisz a FIDESZ KDNP képviselőjelőltként indítja őt Angyalfőldön. Nos kíváncsiak vagyunk átmegy-e a C típusú vizsgán Toncsi.

Bálint-Antónia1

Toncsi megugórja azt amit gyermeke apjának nem sikerült. Politikus lesz, még pedig a XIII.kerületben és a kormánypártok színeiben. Fura az élet, hisz Földesi Szabó, aki jelenleg jogerős börtönbüntetését tölti, anno beakart kerülni a politikai közéletbe. Állítólag ezt a titkosszolgálatok kérték tőle. Földesi és támogatói a milliárdokat sem sajnálták de tervük elbukott. Illetve nem, hisz Földesi ex neje és gyermekének anyja milliárdok nélkűl is megúgorta ezt. Sőt Toncsi keményen edz a megmérettetésre, hisz épp testben épp lélek vallja a volt műsorvezető. Legalábbis a közösségi portálon ezt írta:

„Sziasztok!!! Rengeteg dolga van mindenkinek, de a sportot nem szabad elfelejteni! A mai rohanó tempót csak így lehet bírni! Csodás napot nektek és jó munkát!! ”

Természetesen mindez lehet csupán a szerencsétlen véletlen műve is. Azaz Toncsi sosem akart politikus lenni és Fölesi sem kérte ezt tőle. Az élet csupán így hozta. Azt azért kíváncsian várjuk, hogy Toncsi miképp ugórja meg a szigorú C típusú ellenőrzést majd, ha bekerül a XIII.kerületi önkormányzati testületbe.