hirdetés

Tömegverekedés Gyálon
2014-03-23 18:51

Brutális attak Gyálon. Hét embert vittek kórházba vasárnap reggel Gyálról, miután két csoport összeverekedett a helyi piacon – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. Hogy miért alakult ki a piaci csihi puhi, nem tudni, legalábbis a rend őrei erről nem adtak tájékoztatást. 

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy fél nyolc körül két társaság több tagja előzetes szóváltást követően verekedett össze. A mentők a helyszínről hét embert vittek kórházba. Ellátásukat követően garázdaság elkövetésének gyanúja miatt a dabasi kapitányságon megkezdik kihallgatásukat az esetleges további résztvevők felkutatása érdekében – tette hozzá a szóvivő.

A rendőrség honlapján olvasható beszámoló szerint reggel fél nyolckor érkezett a bejelentés, hogy a gyáli piacon két csoport több tagja szóváltásba keveredett egymással. A vita tettlegességig fajult és a verekedés következtében hét személy megsérült. Őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

A bejelentést követően rövid időn belül nagyobb létszámú rendőri erő érkezett a helyszínre, melynek köszönhetően a köznyugalom helyreállt.

Az ügyben a Dabasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán indul büntetőeljárás garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.