hirdetés

Tíz embert szállítottak kórházba mérgezés gyanújával kedd hajnalban Szerepről – írja a haon.hu. Állítólag éjfél után valamivel két fiút és egy lányt vittek be, nem sokkal később pedig egy nő lett rosszul, majd további hat személyhez hívtak mentőt. Sokak szerint metil-alkohol mérgezésről lehet szó.
méreg kávéTömeges rosszul lét miatt volt teendőjük a mentősöknek a hevesi Szerep nevű településen. Azt, hogy alkoholtól vagy egyéb szertől lettek-e rosszul az érintettek, még nem tudni, azt a toxikológiai vizsgálat deríti majd ki. A rendőrség egyelőre annyit közölt, hogy az ügy körülményeit vizsgálják.

A Blikk úgy fogalmazott, legalább öt ember került kórházba, illetve, hogy metil-alkohol mérgezés állhat a háttérben. Hasonlóképpen, ahogy novemberben Dámócon, ahol négy ember vesztette életét, köztük egy mindössze 14 éves fiú, miután halálos szeszt ittak.

A Blikk már tizenhat érintettről tudni: öt ember kórházi ellátásra szorul, a többieket – hat felnőttet és öt gyereket – vizsgálatra vittek csak be.