hirdetés

Több secus is megsérült a tegnapi ligetháborúban. Állítólag feljelentést is tettek a rendőrségen, ismeretlen személy ellen, hisz többen a kezüknél és a hátuknál vágásszerű sebeket, karcolásokat szenvedtek. A biztonságiak szerint valakik szándékosan tették ezt velük. Első ránézésre ezen sérülések azért nem olyan komolyak.

ligetvágás2

Újabb fejezetéhez ért a ligetháború. A Városliget építkezését felügyelő biztonsági cég bizony eddig nem igazán bánt kesztyűs kézzel a  ligetvédőkkel, hisz a hét elején egy videofelvétel tanúsága szerint gyomron vertek egy civilt. Most azonban a sértett a secus cég több tagja lett, állításuk szerint. A biztonságiak több tagja megsérült, állításuk szerint komolyan, hisz testükön több vágás is keletkezett. Szerintük ugyanis valaki össze vagdosta őket a ligetben folyó dulakodás közben. Azt, hogy ki volt, ők sem tudják, de biztos, ami biztos, feljelentést tettek a rendőrségen.  A secusok gyanúja szerint pengeszerű tárggyal csaptak le rájuk.

A képek tanúsága szerint ezek lehetnek valóban vágások is, de karcolások is, amelyek, bár nem vagyunk igazságügyi orvosszakértők, inkább hámsérülésnek tűnnek. Azt, hogy ez mi okozta? Nem tudjuk, de akár egy vastagabb faágtól is szokott így kinézni az ember háta, ha épp fát mászik.

A secusok jogásza szerint itt valami bűncselekmény történt.

– Azt gondolom, ezen sérüléseket nézve, hogy valami vágóeszközzel támadtak a kollégákra. Szerencsére nincs nagyobb baj, de ez nagyon alattomos egy munka volt. Természetesen megtesszük a szükséges jogi lépéseket, nem hagyjuk annyiban, hogy bárkit is ilyen támadások érjenek – mondta Mikó István az Esti Újságnak.

Természetesen megkerestük a rendőrséget is, hogy nyomoznak-e a secusok sérülései miatt. Ahogy megkapjuk a választ, azonnal közöljük.

Mindenesetre fura ez a sok secus sérülés, és bízzunk benne, nem valami lejáratásról van szó, esetleges szabotázsról, amellyel a békés civileket próbálja meg valaki lejáratni.