hirdetés

Nem tudni, hogy miért de három férfit lőtt nyakon egy helyi férfi, akit a TEK fél nap alatt elkapott. A kemma.hu információi szerint a három, Tatabányán meglőtt férfiak közül legalább egyet megműtöttek Győrben, az idegsebészeten. A lövöldözőt nem messze, Kisbéren kapták el.

tek

A rendőrség tájékoztatása szerint a lövöldöző férfit a kisbéri buszvégállomáson kapták el. E. Krisztián szombat este három férfit sebesített meg Tatabánya határában, a gyorséttermek melletti parkolóban. Hogy a férfi miért lőtt azt nem árulta el a rendőrség.
Így elképzelhető és lehet, hogy elszámolási vitájuk volt a nyakon lőtteknek, de az is lehet, hogy más egyéb nézeteltérés, tartozés miatt akart gyilkólni az elfogott férfi. Ezt erősíti meg az a tény is, hogy a meglőttek és az elkövető Győrből együtt érkeztek egy autóval.

E. Krisztián elfogásában a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége, a Nemzeti Nyomozóiroda és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói is részt vettek.E. Krisztiánt több emberen elkövetett emberölés bűntett kísérlete elkövetésével gyanúsítja a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.