hirdetés

Újabb súlyos bűnügy a nyolckerben. Ezúttal fiatalok szurkáltak meg és vertek agyba-főbe egy másik faital társaságot a Népszínház utcában. A kegyetlen tinik egy lányt is megszúrtak, két késelő fiatalt nagy erőkkel keresnek a rendőrök.

keselokSúlyos testi sértés miatt köröz két fiatalkorú gyanúsítottat a BRFK, a rendőrség szerint ők vertek és késeltek meg egy háromtagú társaságot szombat éjjel a Népszínház utcai villamosmegállóban.

A 16 éves kamaszok eddig ismeretlen okból összevesztek a megállóban álló fiatal társasággal, ami gyorsan verekedésig fajult, egy fiú állkapcsát eltörték, míg egy másik fiút és egy lányt többször is megszúrtak.
A rendőrök gyorsan azonosították a lehetséges elkövetőket, Lakatos Bencét és Bódi István Tamást – elfogni azonban még nem sikerült őket. Ezért országos elfogatóparancsot adtak ki a két támadó ellen, megtalálásukhoz pedig a lakosság segítségét is kérik.

A BRFK kéri, hogy aki képen látható gyanúsítottakat felismeri, tud hollétükről, hívja a 06-1-477-3700 telefonszámot. A bejelentő névtelenségét megőrizve is segíthet az ingyenesen 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán és  a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.