hirdetés

Rablás gyanúja miatt keres három fiatalt az V. kerületi rendőrség. Éppen ezért közzé is tették a keresett kamaszok fotóit a rendőrök. Állítólag egy személyt elvertek és elvették az értékeit. A három fiatal komoly bajba keveredett, mert csoportos garázdaságért súlyos évek járnak.

tini banditák

Az ismeretlen tettesek – két fiatal lány és egy fiatalember – április 16-án éjjel, a Bajcsy-Zsilinszky úton, majd később a Deák Ferenc téren bántalmazták a sértettet, és bőrkabátját, valamint készpénzét elvéve ismeretlen helyre távoztak. A rendőrség a térfigyelők képei alapján keresi őket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06 (1) 373 10 74/140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h.–cs.: 8–16, p.: 8–13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.