hirdetés

Ismét kifütyülték Orbán Viktor miniszterelnököt, ezúttal a Kossuth téren. A tömegben feltehetőleg a Fidesz-szimpatizánsok két 24.hu-s újságírót tettleg bántalmaztak, Ungváry Krisztián történészt pedig simán leütötték, hisz vérző fejjel hagyta el a tömeget. Szépen biztosította a Valton a rendezvényt, igaz, arra volt eszük és energiájuk, hogy az ellenzéki bajkeverő Juhászt be se engedjék. 

verekedo-kossuth-terIsmét több százan fütyülték ki Orbán Viktor miniszterelnököt a Kossuth téren, ahova például Juhász Péter ellenzéki politikust be sem engedték a Valton Security emberei. Ez az a cég, amely rengeteg fideszes eseményt biztosít. Igaz, Juhász füttykoncertes részvételt szervezett, és hiába volt VIP-belépője is, ezzel nem sokra ment.

Ennek ellenére a füttykoncert sikerült. Az azonban aggasztó és egyben felháborító, hogy Orbán Viktor szimpatizánsai tettleg bántalmazták Ungváry Krisztián történészt, aki kapott rendesen, hisz vérzett a feje.

A miniszterelnök beszédét kissé megállítva közölte is, hogy a kommunisták néha füttyögnek.

Mindez Orbán Viktor beszéde alatt történt, ahol sok száz tüntető sípolt, kerepelt és kiabált a kormány politikája ellen tiltakozva.

A 24.hu munkatársát munka közben egy szintén Fidesz-szimpatizáns nyakon verte, azaz bántalmazta és fenyegette.

Egy újságíró kolleginának pedig a telefonja bánta a munkáját, hisz kiütötték a kezéből a munkaeszközt. Ő is a 24.hu munkatársa volt.

Szerencsére a támadókról mind készült felvétel, és remélhetőleg az ügyészség meginvitálja ezen alkalmi keménykedőket és remélhetőleg ott is ugyanolyan férfiasak lesznek majd, mint a Kossuth téren.