hirdetés

Hamar szabadon engedték Tasnádit a hatóságok, hiába a TEK ment érte. Természetesen a börtönt jól ismerő egykoron szebb napokat látott vállalkozó a szabadon engedése után videón jelentkezett be. A magát magyar keresztapaként hirdető Tasnádi Péter, elmesélte, hogy a TEK teljesen korrektül járt el vele szemben.

 

A csoportosan elkövetett önbíráskodás gyanúja miatt a Terrorelhárítási Központ azaz a TEK kommandósai őrizetbe vették pár napja Tasnádi Pétert, aki egykoron az éjszakai élet egyik ismert alakja volt. Aztán összebalhézott politikusokkal, ráadásul a mostani belügyminiszterrel is és onnantól kezdve többet volt börtönben, mint szabadon. Tasnádit azonban a mostani ügye miatt nem tette börtönbe a bíróság, igaz kapott egy bájos lábperecet. A vállalkozó pedig rögtön videokamerát ragadott és mesélt és mesélt.

Elmondása szerint a TEK eljárása vele szemben „abszolút korrekt” volt, a vele élő két nővel szemben azonban „méltatlanul és aránytalanul” bántak az őrizetbe vétele közben, ugyanis nem volt közük a kérdéses ügyhöz. Sőt Tasnádi szerint ebből az ügyből még vádemelés sem lesz.

Mint ismeretes csütörtökön fogta el a TEK egyik felszámolóegysége Budapesten Tasnádit, majd gyanúsítottként kihallgatták. A gyanúsítás hátterében egy vagyonjogi vita állhat, amely egy jászsági településen élő házaspár között tört ki a 2021. januári válásuk után. A volt férj egy budapesti személlyel és több társával exfelesége lakcímére ment. A nőt rávették arra, hogy a volt férj kizárólagos használatában lévő egyik helyiségért havonta készpénzt fizessen.

Mi nem is igazán értjük Tasndi ilyen piti ügyekhez miért is asszisztál.

( CsT)