hirdetés

Tarsoly Csaba a Quaestor bróker botrány egyik főszereplője gondos apa, hisz mielött előzetes letartóztatásba helyezték gondoskodott arról, hogy a gyermekeire profik vigyázzanak. Úgy tudjuk a Tarsoly gyerekek minden mozdulatát rendőri múlttal rendelkező személyek vigyázzák. Azt, hogy ezen felkért személyek aktív vagy épp nyugdíjas rendőrök nem tudjuk de egészen biztosan profi több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek.

tarsoly3

Azt, hogy az előzetesben lévő Tarsoly letartóztatása elött miért kért fel profi rendőröket nem tudni. Lehet, hogy a bróker attól tartott, hogy  a gyerekeit megpróbálják megfélemlíteni, vagy épp kihasználni ismeretlenek.

közben Tarsoly Csaba részletes vallomást tett a nyomozóknak. Nos ennek tartalmát egyelőre hétpecsétes titok övezi. Az azonban biztos Tarsoly mielőbb próbál szabadulni a nem épp luxus körülmények közül. Ráadásul a brókerre egészen biztosan a börtönben megpróbálnak rátelepedni a nehézfiúk is, akik majd a mesés milliók reményében védelmet ajánlanak Tarsolynak. Ha pedig nem fizet, akkor nehéz hónapokra számíthat, ha nem figyelnek oda a BV alkalmazottak.

 

( Fotó: nol)