hirdetés

Budapestet ugyan elbukta a Fidesz és Tarlós István eddigi főpolgármester, azonabn különösebben nem aggódik senki a kormánypártban. Orbán Viktor a Bálnában tartott beszédében kihangsúlyozta, hogy ő manyert egy nagyon jó tanácsadót Tarlós személyében.

 

A főpolgármesteri posztról távozó Tarlós István 11 óra előtt pár perccel lépett ki a pódiumra összegző beszédére a Bálnában. Hosszú taps fogadta, ennek elülte után Tarlós megköszönte azoknak, akik rá szavaztak, mire ismét tapsot kapott. Ezután megköszönte a közösségnek, és Budapestnek a 9-13 évet, “mert ez nagyon szép volt”. Óbudának is megköszönte a még hosszabb időt, “mert együtt talán még szebb volt”. Tarlós 1990 és 2006 között volt óbudai politikus, polgármester. Ismét hosszan megtapsolták.

 

Kis nyugalmat kérek, mindenki higgadjon le. Országszerte az eredmények szépek. Budapest ma így döntött, Karácsony Gergelyt választotta meg. Én gratulálok neki, és sok szerencsét kívánok- mondta Tarlós István.

 

“Szép volt ez a 29-30 év. Van ilyen, 70 éves korban előfordul az emberrel. Lesz még ilyen is. Sok sikert kívánok”, zárta Tarlós a rövid beszédét.