hirdetés

Tarlós úgy gondolta az ő ügye is az Omegások elverése. Nos a haverjait náspángólták el, ezért is szólalt meg. Bízzunk benne nem politikai nyomásgyakorlás fog érvényesűlni a rendőrségi vizsgálat során, amely akár úgy is végződhet, hogy a zenészek léptek fel provokatívan. Tarlós Pista bácsi szerint fontos a taxisok biztonsága, de az utasoké sem kevésbé lényeges, ezért is elfogadhatatlan egyes taxisok eljárása – közölte.Benkő omega

Az utóbbi időben több esetben inzultáltak taxisok utasokat, illetve járókelőket – írta fontos közleményében a főpolgármester. Kérdés a korábbi eseteknél miért nem írt közleményt Tarlós főpolgármester.
Azt hiszem, az mégsem elfogadható állapot, ha egyes taxisok egyszerűsített eljárások keretében fegyelmezik a társadalmat, miközben bréko-bréko felkiáltással további taxisok fenyegető odacsődítésével nyomatékosítják nézeteiket – közölte Tarlós István.
A főpolgármester szerint nehezen elképzelhető, hogy a 71 éves Benkő László, aki az utóbbi ötven évben nemigen verekedett, komolyan veszélyeztette volna a fiatal, jó kondícióban lévő taxis élet- és vagyonbiztonságát. Hoppácska. A főpolgármester az ártatlanséág vélelmét nem ismeri és már el is ítélte a taxist. Persze megteheti, hisz ő politikus.
Természetesen ígéretünkhöz híven ősszel a taxisok képviselőivel közösen áttekintjük az új fővárosi taxisrendelet tapasztalatait is, de a bűncselekményi tényállások szankcionálása nem önkormányzati rendelet kérdése – írta Tarlós István.
Nos Tarlós régi barátja a megvert Omegás Benkőnek, aki nem is tagadja ezen haverságot. Kérdés Tarlós Pista bácsi ugye más esetben is, amikor nem a barátait éri vélt vagy valós sérelem, kiad majd közleményeket és mélységesen fel lesz háborodva.