hirdetés

Tamási városa felvette a harcot a koronavírussal szemben. A járási rendelőt, amely közel 40 ezer ember ellátásáért felel Ozone White technológiával kezelték, amely találmány magyar találmány, hungarcium és amellyel minden vírus, kórokozó elpusztítható így a koronavírus is. A városnak egy fillérjébe sem került a már már NASA technológiás kezelés, mert a feltalálók akik 3 éve Tenerifén fejlesztik a találmányt mindezt segítségül ajánlották fel a tolnai fővárosnak. A település így az első, amely bevetette a koronavírus ellni harcban az ózon kezelést. Úgy tudjuk a város vezetői Porga Ferenc polgármester és Széles András alpolgármester már azon dolgozik, hogy a településen élő 1600 nyugdíjas mindennapi ellátása megoldódjon, úgy hogy senki ne mozduljon ki otthonról. Ráadásul ezen szépkorúak arra is számíthatnak, hogy a lakhelyüket is ózon kezelésnek vetik alá, esélyt sem adva a koronavírusnak arra, hogy győzzön.

 

Tamási város elsőként vetette be Magyarországon az Ozone White magyar találmányt a kistérségben, a helyi járási rendelőben, amely intézmény a kistérség mintegy 40 ezer lakosát látja el. Az ózonos kezelés ugyanis minden vírust, korokozót elpusztít, így a koronavírust is. A város segítségére a Tenerifén működő magyar kutató és feltaláló csapat sietet, amely ici-picit kötődik Tamásihoz, hisz egyik tagja az Ozone White-os csapatnak válogatott pályakerékpárosként sokszor járt Tamásiban. A cég pedig ingyen jött és írtotta a rendelőben esetleg megbújó korokozókat. A város polgármestere Porga Ferenc a helyszínen látta a technikát és megköszönte a segítséget, majd átvehette elsőként Magyaroroszágon azt a Certificatot, amellyel Tamási belépett az ózon kezeléseket felügyelő világszervezetbe.

Nagyon nagy segítség ez nekünk és jól eső érzés, hogy Teneriféről összefogtak a honfitársaink a bajban és segítenek nekünk itt Tamásiban a koronavírus elleni küzdelemben-mondta a polgármester.

A város nyílvános illemhelye is le lett kezelve az ózonos technológiával, azaz vírusmentes lett.

Tamási rengeteg óvintézkedést vezetett be a járvány miatt. A közértekbe nem mehetnek csoportosan vásárólni a helyiek, ebben a polgárőrség segít. A nyugdíjasoknak pedig felajánlották, hogy maradjanak otthon ezen vészes időben és a város megoldja a mindennapi ellátásukat. Az 1600 érintett közül már többen jelezték ki kér segítséget.

Az Ozone Whites csapat magyaroroszági képviselője Uram János elmondta, hogy több éves kutatómunka áll a vírusok és baktériumok elleni felületi- illetve légfertőtlenítés területén a cég mögött.

Az ózongáz fertőtlenítő hatása már régóta ismert, így nem mondhatjuk, hogy ezen a téren a feltaláltuk volna a spanyolviaszt, viszont nem is ez volt a célunk. Mi egy olyan rendszert fejlesztettünk, melyet ma Általános Higiéniás Protokoll néven emlegetünk, ezzel nem kisebb célt tűztünk ki, mint hogy világ sztenderdet hozzunk létre egy olyan anyagra vonatkozóan, mint az ózon. Ez viszont már teljesen más tészta. Tehát nem egy újabb ózongenerátort akarunk piacra dobni, hanem egy komplett, mindenki számára átlátható és visszakereshető fertőtlenítési rendszert, melynek – ha úgy tetszik – a hardveres része az Ozone White berendezés, amely képes az önálló adatkommunikációra, adatokat küld a kezelésről, így mindig tudjuk az adott helyiségben a gáztöménységet, a hőmérsékletet, páratartalmat, és egy csomó fontos adatot, amely felkerül az RLOD.ORG (Registered List of Ozone Disinfection) nemzetközi rendszerébe. Ez az egyetlen olyan online felület, amely közvetlenül kommunikál az eszközünkkel, így valós időben, megkerülhetetlen módon, bármikor, bárki számára visszakereshetők a fertőtlenítési adatok. -nyilatkozta az Esti Újságnak Uram János ügyvezető.

Mivel rengeteg laboratóriumi vizsgálat igazolta már az ózon hatását tenyésztéses vizsgálatokkal, mi valós helyszínek fertőtlenítésével, életből vett helyzetek megoldásán keresztül dolgoztuk ki a küszöbértékeket, melyeket a gép folyamatosan ellenőriz. Mindenek előtt kerestünk egy kutatási területet, ahol nagyjából állandó jelleggel, egész évben megtalálhatók a vizsgált vírusok, baktériumok, így esett a mindig meleg Kanári-szigetekre a választásunk. Itt a helyi egészségügyi intézményekkel és a városvezetéssel karöltve sikerült olyan vizsgálatokat végeznünk a saját mintavételeink minilaboros vizsgálata alapján, amely igazolta a kutatócsoportunk korábbi feltételezését gáztöménység és behatási idő tekintetében. Így három év kutatómunka és egy csomó nemzetközi teszteredmény után elmondhatjuk, hogy az Ozone White™ Pilot 2017-2020 projektünk sikerrel halad az engedélyeztetési eljárás rögös útvesztőjében a fény felé.

Mert ugye számos hasonló eszköz létezik a piacon (lényegesen kisebb hatásfokkal), csak épp azt felejtik el a felhasználók, hogy az ózongáz előállítása és biocid hatóanyagként történő felhasználása engedélyköteles tevékenység. Az ózon egy kimagaslóan veszélyes gáz, amelynek jó tulajdonsága, hogy hatásfoka sokszorosa a klórénak, és magától tiszta oxigénné bomlik, tehát a környezetre káros anyagokat nem hagy maga után, bejut a legkisebb repedésekbe is, szagmentesít… viszont ezeket a jó tulajdonságokat szigorú szabályok betartása mellett lehet a saját hasznunkra fordítani, hiszen rendkívül mérgező.

A jelen járvány megfékezése érdekében a legtöbb kísérleti eszközünk valamilyen karitatív szolgálatot teljesít, így bizonyos hazai kórházak, rendelők, mentőállomások is be lettek vonva az Ozone White™ Pilot 2017-2020 programunkba. Sőt, felvettük a kapcsolatot más ózongenerátorok gyártásával foglalkozó céggel is, akiknek az eszközei ugyan nem rendelkeznek a szükséges adatkommunikációhoz illetve mérésekhez elengedhetetlen kiegészítővel, de megnyitottunk számukra egy egyszerűsített, adatlap alapú online felületet, ahová az érintett cégek rögzíthetik a kezelési adatokat, így biztosítva információt arról, hogy mely kórház, vendéglátóipari egység, taxi, tömegközlekedési jármű vagy épp mentőautó mikor volt utoljára fertőtlenítve. Ennek a feltétele csupán az, hogy az eszközök gyártója az Európai Vegyianyag-ügynökségnél nyilvántartott két szervezet közül valamelyiknek szintén tagja legyen, hiszen ez a garancia arra, hogy teljesítik a fertőtlenítéshez szükséges kimagasló követelményeket. Ez így összesen nagyjából 70 vállalatot érint világszerte.

Úgy gondolom, hogy az Általános Higiéniás Protokoll sosem volt húsba vágóbb, mint napjainkban. A kutatásaink alatt megkeresett spanyol hatóságok felismerték már a rendszer fontosságát, jelenleg felvettük a kapcsolatot a WHO-val, az Operatív Törzzsel, az OMSZ-szel, kórházakkal és önkormányzatokkal, hogy segíteni tudjuk a munkájukat ezekben az embert próbáló időkben.