hirdetés

Mint ismert Tállai András államtitkár, a NAV-elnöke maga osztotta meg a Facebookon, hogy közbenjárására jelentősen csökkentették a benzinkutak az üzemanyagárakat a választókerületében. Sokan ugyanis panaszkodtak a magas árakra. Csak nehogy minden választókerületben Tállait kérjék majd a választók.
tállaiTállai lobbizása kiverte a biztosítékot, amiért a MOL-al egyeztetett a NAV elnöke azért, hogy olcsóbb legyen a választókörzetében az üzemanyag. Sok választó ugyanis arra panaszkodott, hogy igen magasak az árak. Nos jó politikusként Tállai lépett. De az akciója akkora hírverést kapott, hogy még a Bloomberg is címlapon hozta a sztorit, mert a MOL csökkentette az árakat , ahogy azt kérte a politikus. .

Az államtitkár nyilatkozott is, így megtudtuk, szerinte csak a munkáját végezte, vagyis meghallgatta az emberek panaszát. Úgy gondolja, ott, ahol szegényebb emberek élnek, olcsóbban kell árulni az üzemanyagot.

Az ellenzék részéről Tóth Bertalan azt javasolta Tállainak, hogy ne csak a saját körzetében, hanem az ország összes településén intézze el, hogy olcsóbb legyen az üzemanyag.

Az LMP sem hagyja annyiban, hivatali visszaélés miatt feljelentést tesznek.