hirdetés

Szomorú, de egy nap alatt, úgy tűnik, két botrányt is okozott a Fradi Security. Az egyik Békéscsabán történt. A másik Pesten. A Kubatov Gábor Fidesz-alelnök által irányított klub kézilabdacsapatának a biztonsági emberei, vagy annak magukat kiadó személyek súlyosan bántalmazták a Komló férfi kézilabdacsapatának a szurkolóit, és a klub alkalmazottait. Sajnos megsérültek hölgyek is a biztonsági túlkapásban. A Komló a szövetséghez fordult, amelynek az elnöke épp a Fradi alelnöke, Kocsis Máté.

Jerkovics-komló

Szombaton, a Pler–Komló férfi kézilabda-mérkőzésen a Fradi Security emberei a mérkőzés után a vészkijárat felé terelték a vendég szurkolókat, majd hirtelen rátámadtak a drukkerekre a magukat Fradi-biztonságinak kiadó személyek. Sajnos többen megsérültek, sokan orvosi ellátásra szorultak a zöld-fehér biztonságiak egyelőre érthetetlen durva akciójában. A sérültek közt hölgyek is vannak, és kapott rendesen verést több komlói sportvezető is.  A Komló Sport Kft. elnöksége mélységesen elítéli a tegnapi mérkőzés félidejében és annak végén történteket.

A sérülteknek, orvosi ellátásban részesülteknek jobbulást kívánunk ! Példátlan, hogy ártatlan szülőket, szurkolóhölgyeket, urakat,  a szakosztály képviselőit bántalmaztak magukat hazai csapat rendezőinek tartó emberek. A szövetség felé a szükséges lépéseket megtettük. Külön köszönet Péter Szabó Zoltán munkájáért, aki saját testi épségét veszélyeztetve próbált segítséget kérni, amit sajnos nem kapott meg. – írta a Komló Sport vezetősége.

Az ügy pikantériája, hogy a Fradi alelnöke az a Kocsis Máté, aki egyben a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke is. Így mindenképpen ügyelnie kell a politikusból lett elnöknek, hogy nehogy az a vád érje majd, hogy eltussolta a vendég szurkolók elverésének az ügyét.

(Fotó: Péter Szabó Zoltán)