hirdetés

Ügyvédként menne neki Tralósnak. Magyar György ügyvéd sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta azt a hírt, amely szerint indul Budapest főpolgármesteri címéért. Bár a sztárjogász nemrég azt nyilatkozta egy tévé msorban, hogy sokak szerint a főváros bajban van, ezért most egy ügyvédre van szüksége. Mint kiderűlt van alapja a híresztelésnek, hisz a civil szférából többen is megkeresték, pártokkal is folytatott informális beszélgetéseket, de azt még nem tudja, hogy indul-e.
Egy hónappal korábban Magyar az ATV-ben még úgy reagált a jelöléséről felmerült pletykákra, hogy „hivatalosan semmilyen szervezet sem keresett meg azzal kapcsolatban, hogy legyek az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje”. Hozzátette, civil oldalról már sokan keresték, tetszik is neki az ötlet, de „majd csak akkor kell átkelni a hídon, ha odaérnek”. Magyar György egyébként sokadszor aspirál a főváros vezetésére, 1994-ben jelölt is volt, 2010-ben pedig egy internetes oldal főpolgármester-jelöltkereső akcióján nyert.
Hónapok óta zajlik már Budapesten a nem hivatalos főpolgármester-jelölés, egyelőre Tarlós István újraindulása biztos, az MSZP, a DK és az Együtt-PM még nem döntött.