hirdetés

Magyar György bejelentkezett a főpolgármester-jelölti posztra a választási irodánál, harmadikként vették nyilvántartásba. Szerinte az emberek nem pártpolitikust várnak főpolgármesternek, hanem szakembert.

magyar györgy

Az ügyvéd kijelentette: augusztus 25-én elindul az aláírásgyűjtés, szeptember 8-án pedig kiderül, hogy sikerül-e összegyűjteni az 5000 aláírást. A főpolgármester-jelölt elmondta: független jelölt, nem kell a személyéről megállapodnia egy politikai pártnak sem, de ettől még megválaszthatják, mert az emberek nem csak pártokban gondolkoznak.
Majd kiderül, hogy tévedésben vagyok-e, de az emberek nem pártpolitikust várnak főpolgármesternek, hanem szakembert – fogalmazott. Magyar György arról is beszélt, hogy a Modern Magyarország Mozgalommal komoly programegyeztetésben voltak idáig, ők támogatják az indulását, de Bokros Lajos is a jelöltek között lesz. Hozzátette: könnyen elképzelhető, hogy a későbbiekben együttműködés lesz a MOMA-val. Magyar György elmondta: a kerékpárosoktól kezdve a környezetvédőkön keresztül, a kutyatartókon át sok civil támogatja. Nekem Budapest olyan, mint egy megbízás, én szeretem Budapestet, sokan kapacitálnak, hogy induljak – magyarázta.