hirdetés

Pénteken délután a Magyar Kétfarkú Kutya Párt aktivistái a szombathelyi Megyei Művelődési és Ifjúsági Központ előtt négyszín-tételt használva festették ki a repedezett aszfaltot – írja a nyugat.hu. A rend hű közteresei azonban lecsaptak a járdadíszítőkre és jól feljelentettek mindenkit.

 

ketfarku-orizetbe-vetelA Kétfarkú Kutya Párt ezúttal Szombathelyen kezdett járdafestési akcióba. Azonban itt, akárcsak Pécsen tavaly nem fogadták őket örömmel a rend őrei. Azaz a helyi közterületfelügyelők lecsaptak rájuk.

Az akcióba több járókelő is bekapcsolódott, mígnem megérkeztek a helyszínre a közterület-felügyelők és a közterület beszennyezése miatt feljelentést tettek a résztvevők ellen.

Azt mondjuk nem tudjuk pontosan, hogy egy festés mióta szennyezés a magyar nyelv szabályai szerint, főleg egy rozoga állapotban lévő járda tekintetében, amit fel kellene újítani legfőképp.

Emlékezetes, hogy tavaly novemberben Pécsen járdafestésért a rendőrök lelkesen be is vitték a rendőrségre a párt járdafestő aktivistáit.