hirdetés

A disco-királynak is hívott menő üzletember ismét dutyiba került. Így nem sokáig élvezhette a házi őrizetet Vizoviczky László vállalkozó, mert : ismét előzetes letartóztatásba helyezték. Állítólag továbbra is fennáll a szökés, az elrejtőzés vagy a tanúk befolyásolásának az esélye.

vizoviczki

Nem igazán kedvelik a hatóságok az egykoron szebb napokat látott disco-királyt. Ahol lehet keresztbe tesznek neki és úgy tűnik a pszichikai nyomást is bevetik, ha kell az ügyében. Nincs is annál rosszabb ugyanis, hogy valaki haza kerülhet a sittről és alighogy megszokná régi, új életét máris mehet is vissza a cellába. Nos azt nem mondjuk, hogy  nem ügyes húzás z abban a tekintetben, hogy hátha a vádlott mindent beismer. De azért néha vannak az embernek az ilyen esetekben apró fenntartásai.

Mint ismeretes a több ügyben is vádlott Vizoviczki László ügyében költségvetési csalás, hivatalos eljárásban történt kényszerítés és rendőrségi vesztegetés is van a vádpontok között. A vállalkozó nemrég azaz március közepén cserélhette nyomkövetőre a raboskodást – ám nem tartott sokáig ez a lehetőség, hiszen a Központi Nyomozó Főügyészség megfellebbezte azt a döntést miszerint háziőrizetbe kerülhet a disco-király. A Fővárosi Ítélőtábla döntése értelmében így a vállalkozót a Venyige utcai börtönbe szállították.