hirdetés

Ügyészségi nyomozás is indult egy férfi prostituálttal kapcsolatban, aki állítólag bírósági, és rendőrségi alkalmazottakra szakosodott. A férfi állítólag több esetben sikeresen befolyásolta ítélethozatalok kimenetelét, valamint tetten érték, ahogyan felajánlotta segítségét folyamatban lévő ügyekben is. Azonban a fura és aggasztó ügyből semmi nem lett.

bírósági döntésA kopasz, kigyúrt, tetovált férfi, aki a rosszlanyok.hu oldalon hirdeti magát elsőre nem tűnik olyasvalakinek, akinek köze lehetne bírósági döntések vagy rendőrségi ügyek végkimeneteléhez, pedig többen állítják, hogy mégis van.

A férfi szexmunkás hölgyeknek kínálja szolgáltatásait, ügyfelei között az elmúlt években egyre több állítólag a bírósági dolgozó. Bírónők, fogalmazók, titkárok, írnokok és más alkalmazottak keresik a kegyeit, akikkel bizalmas viszonyt alakított ki az ágyban. Állítólag a férfinek az intim kapcsolatok által több esetben is sikerült már befolyásolnia ítélethozatalok kimenetelét.

Egy a fura ügyekben érintett személy elmondta: számos olyan ügyről tud, amelyben minden bizonnyal a férfi prostituált manipulálta a bíróságot. Eltűnt papírok, félrekézbesített idézések, rekordgyorsasággal lezárult tárgyalások, és nem kifejezetten pártatlan bírák járnak a férfi nyomaiban. Ezek hatására könnyű valakinek a hátrányára vagy előnyére dönteni.

De miért érdekes egy férfi szexmunkásnak, hogy bírósági ügyekbe avatkozzon? Személyes indíttatásból, és természetesen pénzért. Utóbbira példa egy olyan nő esete, aki felfogadta a férfit, majd a segítségét kérte.

Egy hölgy ismerősöm bejelentkezett hozzá, és a légyott alkalmával a segítségét kérte. Elmondta, hogy jogi problémája van, amivel elakadt a bíróságon. A férfi erre készségesen felajánlotta a segítségét, és elmondta: számos bíróságon dolgozó hölgy ismerőse van, akik igénybe szokták venni a szolgáltatását, és ezért cserébe tud tőlük szívességet kérni – mondta egy érintett, aki hozzátette, hogy a szexmunkás azt is állította, hogy magánnyomozói tevékenységgel is foglalkozik, illetve hasonlóan a rendőrségnél is tud segédkezni, és szokott “dolgozni” is nekik. A hitelesség kedvéért meg is mutatta a magánnyomozói igazolványát vagy ahhoz hasonlót.

Az eset minden szempontból aggasztó. Ha igaz a történet akkor azért, ha pedig csak a fura véletlen egybeesésnek köszönhető az, hogy a szexmunkás pasi szeretőinek az ügyei jobbra fordulnak a rendőrségen vagy a bíróságon, bizony az is több mint fura.

Az ügyben a nyomozást az ügyészség megszüntette úgy tudjuk. Azaz nem találtak semmi különöset és törvénysértőt.