hirdetés

Különös szerelemi bosszú. A csalódott és elhagyott férfi növényvédő szerrel akarta megölni exét. A terv nem sikerült, mert a nő új barátjának rokona nem volt hajlandó a mérget a nő teájába önteni, ez volt a szerencséje.

növényvédőszer-méreg-blikk

A növényvédő szert a szerelmi bosszútól vezérelt vádlott a lány új barátjának unokatestvérével akarta célba juttatni máig érthetetlen módon, a rokon azonban értesítette a párt a mérges akcióról. Így a szerelmi bánattal küszködő 39 éves férfit súlyos testi sértés előkészülete miatt fogták perbe a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség ügyészei.

A vádlott nem tudott belenyugodni abba, hogy barátnője szakított vele és egy másik férfihoz költözött, ezért 2014 februárjában egy tervet eszelt ki, hogy ártson a nőnek. Egy kis fiolába növényvédő szert öntött, majd felkereste a lány új barátjának unokatestvérét és átadta neki. Arra kérte, hogy a mérget öntse a lány teájába. Úgy tervezte, hogy a nő a méregtől rosszul lesz – mondta Martossy György, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség szóvivője .

(Fotó: illusztráció, Blikk)