hirdetés

Úgy tűnik szerelemféltés állhat a szegedi gyilkosság és öngyilkosság hátterében. Az eddigi adatok alapján a barátja végezhetett egy negyedéves külföldi orvostanhallgató lánnyal. A féltékeny férfi vadászpuskával végzett kedvesével majd magával.

Mint ismeretes a szegedi rendőrség két holttestet talált 13-án hajnalban egy szegedi lakásban. Idegenkezűség gyanúja merült fel elsőként, ezért a rendőrök vizsgálni kezdték az eset körülményeit. Az egyenruhások szombat kora reggeltől este nyolc óráig voltak a lakásban és helyszíneltek. Az azonban már az elején biztosra vehető volt, hogy nemcsak gyilkosság de öngyilkosság történt.

A negyedéves orvostanhallgató tajvani lányt, a barátja ölte meg, ezután pedig magával is végzett a férfi. Az elkövetőről annyit tudni, hogy informatikával foglalkozott, és a halála előtti napokban elbocsátották a munkahelyéről.Így nem tudni, hogy elkeseredettségből vagy szerelemféltésből végzett szerelmével majd pedig magával a férfi.

A gyilkossághoz használt vadászpuskáról kiderült, hogy az a férfi édesapjáé, akinek a fegyver tartásához volt engedélye . Azt ugyan nem tudni, hogy az elzárt helyen tárolandó fegyverhez miként jutott hozzá a férfi.

A környéken lakók nem is gondolták volna, milyen drámai események történtek a szomszédban.

Szombaton reggel fél hét-háromnegyed hét környékén ébredeztünk és akkor hallottam öt puffanást. Úgy tűnt, mintha egy szőnyeget porolnának, tompa puffanás volt – mesélte az egyik szomszéd, aki utólag úgy gondolja, a gyilkos lövéseket hallhatta.