hirdetés

Súlyos vádak miatt utasították ki egy prostituáltakat futtató magyar bűnszervezetet irányító banda tagjait Amerikából. A lányokat kizsákmányoló banda mintegy 600 milliót spejzólt be, de érdekes módon a magyar bűnüldöző szerveket ez nem érdekelte. Pedig biztos kaptak információt Amerikából . A  K.István által működtetett luxus prostikat lányokat kiközvetítő banda pedig már újra működik igaz csak 3 éve ítélték el őket. Az ügy  pikantériája, hogy a lányokat kizsákmányoló banda már megint lányokat toboroz , Amerikába is, és nem tolmácsnak. A banda tagja volt és így érintett az ügyben az egykori Fejér megyei szépségkirálynő is. Ő is felkerült a nem kívánatos személyek közé.

 

Inkedsophie_LIAmerikában a gyilkossági és a drog ügyek után az egyik legsúlyosabb bűntény a lányok futtatása, kihasználása. 2015-ben le is bukott a K.István és A.Andrea által irányított luxus prostikat futtató banda. Az ügyben nyakig benne volt B.Szabina is, aki nem mellesleg Fejér megye egykori szépségkirálynője volt.  A Miami bíróság elég szigorú ítéletet hozott, hisz a banda tagjait kitiltották és volt, aki dutyiba is került hosszú időre. A banda jól élt, hisz a lányok tarifája minimum 400 dollár volt, de volt aki 800 dollárt kapott. Az összeget a banda vezetői tették el, hisz majd 600 millió forintnak megfelelő vagyonra tettek szert. Magyarországon ugyanis ingatlanokat vettek, fehérnemű boltokat nyitottak Budapesten és Tatán.  Valamint mindenki az utolsó fillérig idő elött kifizette devizahitelét.

Az ügy érdekessége, hogy a banda oszlopos tagja K.István és A.Andrea már szervezi a lányok újbóli tiltott melóját Amerikába. Úgy tudjuk a szervezet új tagjai már ismét Amerikában űzik az ősi mesterséget San Diegóban és Brooklynban is.  Most is majd egy tucatnyi magyar lány dolgozik kint mint szexmunkás. A lányok a keresett pénzt leadják a kinti főnöknek, aki szintén magyar. Ez a Viktor nevű férfi intéz mindent persze nem a saját nevén, ő most épp Levente. A repjegyeket, a fodrász , a lakások kifizetését és a luxus autók vásárlását is. No meg a piszkos pénz Magyarországra juttatását. S ő gyűjti be a lányoktól a tiltott pénzt.

A magyar bűnszervezet a city-girls.com oldalon, és a sfcgirls.com -on  hírdeti a lányokat, ami egy orosz csoporthoz köthető. A banda által futtatott lányok közt pedig a VV villa lakóiból is fel fel tűnik egy pár jól ismert személy is.

A banda emellett Ausztráliában, Egyiptomban, Németországban és Svédországban is aktívan működik. Sőt a pénzmosáshoz még autószerelő műhelyeket is nyitottak a fehérnemű biznisz mellett a prosti banda tagjai és drága luxus órákat, és luxus verdákat is vettek ..

 

Az amerikai hatóságok feltehetőleg értesítették a magyar hatóságokat a bűnbanda ítéletéről, kiutasításáról de nyomozni itthon egyik bűnüldöző szervezet sem kezdett K.István és az A.Andrea által irányított szexrabszolga tartó maffia ellen.

Elektronikus úton érkezett megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy a kérdéses témával összefüggésben nem érkezett bejelentés, vagy feljelentés a rendőrségre, Fejér megyében hasonló ügy miatt nincs folyamatban büntetőeljárás. – írta a Fejér megyei rendőr-főkapitányság kérdésünkre.

A magyar banda kitiltott tagjai is úgy tudjuk újra Amerikába akarnak bejutni, ami akár sikerülhet is nekik, ha az FBI nem lesz résen. Az egyik legsúlyosabb bűncselekményt elkövető magyarok előbb utóbb biztosan sittre kerülnek és most sokkal több évet kaphatnak.