hirdetés

Váratlanul elhunyt a TV2 majdnem celebje a Fradi ex-vezetője. Kislány holtan talált rá édesapjára Berki Krisztiánra a IX. kerületi otthonában, akinél láthatáson volt. A rendőrség úgy tudjuk elfogott egy drogdílert is a haláleset után. A rendőrség gyanúja szerint felmerült, hogy Berki szennyezett drogot fogyasztott és, hogy ez okozta-e a halálát azt az orvosszakértő derítik ki.

 

Kislánya találta árédesapjára miután reggel fel kelt. Berki Krisztián a TV2 majdnem celebje váratlanul elhunyt. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, azaz a gyilkosságot. Azonban a BRFK nyomoz az eset miatt, mert drogot találtak a Fradi ex-vezére mellett a helyszínen.

Az Esti Újság úgy tudja a rendőrség már délután elfogta azt a budapesti férfit, aki Berki drogdílere lehetett. A férfi kihallgatása folyamatban van amire azért van szükség mert az elsődleges szakvélemények szerint a Berkinél talált drog szennyezett volt és lehet ez vezetett a 41 éves férfi halálához.

Úgy tudjuk Berki rengeteg adósságot halmozott fel. Tartozott uzsorásoknak és másoknak egyaránt, azonban a csillogó celeb élet fenntartása már nem ment. Berkinek már luxus autóra sem nagyon telt. A pénzszerzés lehetőségei pedig beszűkültek az adócsalási ügye miatt.

Az, hogy Berki miért fogyasztott drogit közben 8 éves kisanyára vigyázott érthetetlen.

Sajtóértesülések szerint a szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak Berki bérlakása körül. Ezt magyarázhatja a rossz anyagi helyzete és a sok hitelező .

A médiavilágba betörni próbálkozó Berki Krisztián 41 évet élt.

 

( Csákány Tibor)