hirdetés

Szegény Molnárt az ág is húzza. Most nem a szkinhed – gyanús múltjával támadják az MSZP politikusát. Már zsarolják állítólag és két millió forintot követelt valaki emailben egy kínos felvételért, a szegény Fideszesből átvedlett liberális baloldali politikustól .

Aszkinhead-gyanús múltja miatt reflektrofénybe nemrég belecsöppent Molnár Zsolt zaklatás, fenyegetés és zsarolás miatt tett feljelentést, miután valaki azt írta neki, hogy nyilvánosságra hoz egy felvételt a Horváth Csabával közös nyaralásáról, ha nem fizet. A sokak által szeretett Göncz Árpád köztársasági elnököt is fiatalkorában kifütyülő liberális Molnár azt mondta, nem tudja, milyen videóról lehet szó. Többször is nyaraltak Horváth Csabával ez tény kérdése, de nem tud kínos pillanatokról, de hozzátette,hogy fürdőruhás, iszogatós felvételek nyilvánosságának sem örülne igazából.

A szkinhed-gyanús ügybe keveredett MSZP –s politikus hétfőn mondott le budapesti elnök posztjáról. A Göncz kifütyülés így úgy tűnik a Fideszesből átvedlett liebrális Molnárnak nem gond. Mert amiatt is lemondhatna, ha minden politikai tisztségéről, ha tökös fiú és nem megélhetési politikus.