hirdetés

Úgy tűnik Szanyi kapitányt semmi sem érdekli. Sem erkölcs, sem etika, csak is a pénz no meg a család. Éppen ezért nem is  megdöbbentő, hogy Brüsszelbe saját rokonát vitte tanácsadónak az MSZP politikusa.

szanyi1

Szanyi Tibor Brüsszelben is hozza a formáját. Simán felvette gyakornokának saját rokonát azaz a sógornőjét. Feltehetőleg ment otthon a hiszti, hogy még ezt sem tudja elintézni és neki már a család sem fontos, ki fog vigyázni a gyerkőcre, hisz itt ezeknél a balga belgánál magyarul beszélő bébicsősz nincs, s különben is ő csak a piára gondol. Nos ezt unhatta meg az MSZP beszólós bajnoka és döntött úgy,hogy rokona igen is mellette kell, hogy gyakornokoskodjon. Szanyiné tesója úgy tudni egy öthónapos szerződést kapott. Havi 1300 eurót keres majd Brüsszelben. Mindez nem is teljesen szabálytalan, hisz csak a közeli rokonok megbízását tiltják az EP-ben.

Szanyi azon újságírói kérdésre, hogy mennyire korrekt a megbízás és vajon milyen képességekkel rendelkezik a sógornő. Szanyi csak annyit válaszolt, hogy valóban a gyakornoka a sógornő.