hirdetés

Kész csoda, hogy a közismert színész Szacsvay László felesége, Klaudia asszony túlélte a több mint tiz méteres zuhanást. Rohammentővel szállítottak kórházba  Szacsvay nejét, akin több műtétet is végrehajtottak. Azt pontosan nem tudni, hogy mi miatt és miként zuhant ki a színész neje lakásuk ablakából.

szacsvay

Arra, hogy mi történt, hogyan esett a mélybe a közkedvelt színész szeretett neje  nem tudni. A házban lakókat is megdöbbentette a tragédia. Mindenkit megviselt a járdán vérben fekvő asszony látványa és maga a zuhanás. A gyorsan kiérkező rohammentő orvosa ellátta Szacsvay feleségét, aki válságos állapotban, lélegeztetőgépen tartottak az egyik fővárosi kórház intenzív osztályán.

Az Esti Újság úgy tudja, hogy a színész szinte minden idejét a feleségénél tölt a kórházban.

Szacsvay László 1971-ben a Színház- és Filmművészeti Főiskolán végzett, 1971-től pedig a budapesti Nemzeti Színházban, 1982-től a budapesti Katona József Színházban játszott. A tévék és a rádiók gyakori és szeretett vendége, aki nagy sikert aratott a Budapesti Orfeum című zenés összeállításban előadott kupléival és sanzonjaival. 2015. május 12-én választották a nemzet színészévé Kóti Árpád helyére a kiváló karakterszínészt.