hirdetés

A Zuglót bevenni készűlő ellenzéki politikustól Karácsony Gergelytől nagyon tartanak a helyi Fideszes Papcsák Ferencék. Oly annyira, hogy a közösségi oldalon Szabolcsiúr néven lejárató oldalt indítottak a fiatal politikus ellen. Papcsákék remegése és elkeseredett akciója érthető, hisz Karácsony minden kétes ügyét előveszi a zuglói Fidesznek és bizony ne felejtsük el a XIV. kerüleben több büntetőeljárás is zajlik, amelyek a közpénzekből eltűnt milliárdok útját próbálja meg kideríteni.

karácsony

Karácsony Gergelyről az őt lejáratni szándékozó Szabolcsiúr néven futó profil erőlködik. Érthetően, hisz a profil mögött feltehetőleg a idesz volt elszámoltatási biztosa Papcsák Ferencék állnak. Ki más állhatna, hisz nekik van veszteni valójuk. Papcsák ugyanis az országgyűlési választásokat elveszítette Zuglóban, ráadásul bár ezt nem reklámozza a kormánypárt az Uniós választásokon is alul maradt a megmérettetésben. Most pedig az önkormányztai választáson néz ki Papcsák hű csatlósának, Rozgonyi Zoltánnak egy méretes zakó. Hacsak nem fognak csalni. Nos Karácsony Gergelyt az alábbi szöveggel próbálják bemocskólni, Fideszes ellenfelei. Azaz Papcsákék, hisz arra sem volt eszük, hogy más nevet találjanak, mint a Szabolcsiúrat. Mert ugye, aki álprofil mögé bójik és nem figyel oda az apró jeleket ad kilétére. Hacsak nem egy profi titokszolga. Ugye Papcsák Ferenc meg Szabolcsi, onnan való.

1. Gergő nem szavazta meg a devizahiteles mentőcsomagot, de azért csak kihasználta! A 32 milliós budai villájának svájci frank hitelét kiváltotta és közpénzen visszabérelte azt!

2. Közel 3 milliós végkielégítést igényelt, mert nem választották meg képviselőnek!

3. Közel 3 millió forintnyi költségtérítést vett fel Gergő, mert nem volt budapesti állandó lakcíme…

Nos tény kérdése, hogy ajelenlegi polgármester Papcsák ferenc sem zuglói lakos. Ahogy a Fidesz jelőltje Rozgonyi Zoltán sem Zuglóban lakik. Tény kérdése, hogy a Zuglói Vagyonkezelő volt vezetőjének Mazsu Gergelynek a ténykedése alatt közel 1 milliárd forint tnt el. Az ügyben lassan de zajlik a nyomozás Mazsu egyébként Papcsák nagy haverja volt. Papcsák hozta őt is Zuglóba. A közbeszerzések is furcsán zajlottak a XIV.kerületben. Oly annyira, hogy emiatt rendőrségi nyomozás zajlik a BRFK Gazdaságvédelmi Osztályán, s gyanúsított is van bőven. Természetesen azok lettek terheltek, akik elismerték egy hangfelvételen, hogy 20%-ot kellett visszaosztaniuk előr, hogy megkapják a különféle munkákat. Emellett az egyik kerületi vezetőbeosztású P. úr ellen zsarolás miatt nyomoznak, aki állítólag a Fidesz helyi első embere nevében “kért” egy vállalkozótól némi támogatást.