hirdetés

Elítélték a gyerekeiket szexuálisan bántalmazó ceglédi szülőket. A nagypapa is megy a utyiba ő is fajtalankodott az unokáival. Szexuális erőszak, illetve más bűncselekmények miatt súlyos fegyházbüntetésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék a családot. Az elítélt apa állítja ő semmit nem tett, és még a vádiratot is hallgatni borzalmas volt.
gyerekeiket-eroszakolo-szulokA 48 éves anya, 39 éves férje, valamint a férfi 59 éves apja 2011-től molesztálta a pár akkor 3 éves kislányát és 6 éves kisfiát. Az elsőrendű vádlott, ifjú V. L. I. és felesége, a harmadrendű V. L.-né családját 2010. február óta gondozta a Ceglédi Gyermekjóléti Központ.

A vádirat szerint a szülők sokat italoztak, és gyerekeik előtt veszekedtek, verekedtek. Hogy az italra előteremtsék a pénzt, a kicsiket lopásra bírták rá, majd „a keresményt” elvették tőlük. Otthon a gyerekek jelenlétében pornográf tartalmú filmeket néztek, és eleinte csak egymással, később gyerekeikkel is közösültek, sőt arra is rávették a kicsiket, hogy ők maguk is szexuális cselekményeket folytassanak. A másodrendű vádlott, idős V. L. több alkalommal jelen volt a fajtalankodásokon, majd ő is részt vett a bűncselekményekben.

Az apát kétrendbeli, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak, kétrendbeli kiskorú veszélyeztetése és társtettesként elkövetett kifosztás miatt mondta ki bűnösnek a bíróság, és ezért 15 évnyi, fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte. A nagypapára folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak, kétrendbeli kiskorú veszélyeztetése, valamint társtettesként elkövetett kifosztás miatt – mint többszörös visszaesőre – 12 év fegyházbüntetést szabtak ki, s szintén 12 évet kapott hasonló cselekmények miatt a feleség is. A törvényszék a házaspár szülői felügyeleti jogát megszüntette.

Az ítélet nem jogerős, mert a vádlottak és védőik enyhítésért fellebbeztek, míg az ügyész három nap gondolkodási időt kért.

(Fotó: borsonline)