hirdetés

Úgy tudjuk nem véletlenül kezdett el vizsgálódni Karácsony Gergely főpolgármester az orosz metrók ügyében. Az Esti Újság úgy tudja két szerződés köttetet és állítólag a Fideszhez közeli személyek nagyot kaszáltak , több tízmillió eurót úgy,  hogy mindenkit átvertek az orosz gyárat ,a Fidesz vezetését és Tarlósékat is.Nem beszélve az Unióról, hisz erre javarészt onnan kaptunk forrást.

 

Az Esti Újság úgy tudja az orosz metrószerelvények ügyében, amit az orosz MetroWagonMas szállított Budapestnek valakik hatalmasat kaszáltak. Több tízmillió euróval lett átverve állítólag az orosz fél és tulajdonképpen a Fidesz és az akkor fővárosi vezetés is. Két szerződés lett kötve úgy tudjuk és mindig a másikat mutatták az érintetteknek.

Minderre akkor derült fény amikor a fehér felújított orosz metrók kapcsán sok-sok kifogást emelt a fővárosi vezetés. Az orosz gyár nem értette a bajt, a kifogásokat de jó káderként minden segítőkészek voltak. Az orosz fél a nála lévő szerződést lobogtatta, míg a magyar fél érthető módon a nála lévőt. Ekkor esett le a tantusz sokaknak. A Fidesz felső vezetése sem tudott a fura eljárásról, s emiatt komoly gondba kerültek az érintettek és a bizalmi pozícióban lévő  káderek eltávolítása szép csendben el is kezdődött. Mindezt Fideszes forrásaink megerősítették és közölték: elképesztő amit ezen személyek megmertek tenni.

Nagy kérdés ezen kínos eljárást, szerződéseket megtalálja-e az új budapesti vezetés. Feltehetőleg nem de Karácsony Gergely is ezen korpuszokat próbálja megtalálni.

Az ügy azért is kínos, mert a MetroWagonMas érdekelt a magyar vasúti kocsik építésében is.