hirdetés

Úgy tudjuk Újpesten érik az újabb botrány. Több súlyos bűnügyre utaló ügyek, akták estek ki az előző vezetést is érinthető ügyekben. Az új IV.kerületi ellenzéki polgármester Déri Tibor már állítólag fel is kért információink szerint főként büntetőügyekre specializálódott ügyvédeket.

 

Úgy tűnik komoly bajba kerülhet Újpest volt Fideszes városvezetése, amely 10 évig ténykedett sokak szerint sikerrel, míg mások szerint sikertelenül. Az új polgármester ugyanis máris talált féltucat olyan kétes ügyet, amely felvet több büntetőjogi kérdést is. A most előbukkant ügyek értéke több százmillió forintra tehető, amelyek súlyos törvénysértéseket tartalmaznak. Déri Tibor ellenzéki polgármester már állítólag fel is kért információink szerint több ismert ügyvédet arra, hogy elemezzék és egyben véleményezzék ezen gyanús ügyleteket, szerződéseket. A jogászok szerint állítólag egyértelmű, hogy bűncselekmények történtek.

Szerettük volna megkérdezni és így utolérni Déri Tibort, de mivel nincs még sajtósa így egyelőre nem értük el, a hivatalos munkahelyi számán pedig hiába kerestük nem jártunk sikerrel. Próbálkozunk nem adjuk fel.

Természetesen a 10 évig újpesti városvezetőként ténykedő és most elbukó Wintermantel Zsolt véleményére is kíváncsiak vagyunk, hogy mit szól a sok gyanús ügylethez de megvárjuk Déri úr válaszát is.