hirdetés

Életet mentett a szabadnapos strandoló mentős. A 65 éves nőt élettelenül húzták ki az egyik budapesti strand medencéjéből, de ott volt egy mentős, valamint a strand elsősegélycsapata is, és a hölgyet öt perc alatt visszahozták az élők közé.

mentősök

A 65 éves nő a vízben lebegett, amikor észrevették, és már élettelenül húzták ki a medencéből. Az elsősegélynyújtók egy éppen ott strandoló, szabadnapos mentődolgozó segítségével azonnal megkezdték az újraélesztést, majd megérkezett az éppen a közelben járó rohamkocsi és egy mentőtiszti kocsi is a helyszínre. A csapatmunka meghozta az eredményt, ugyanis végül a beteg spontán keringése és légzése is visszatért, így sikerült intenzív osztályra vinni.

Alig 5 perc elteltével megérkezett az éppen a közelben járó rohamkocsi és egy mentőtiszti kocsi is a helyszínre. A profi csapatmunka pedig meghozta az eredményt. Gratulálunk a strand elsősegélynyújtóinak, a szabadnapos munkatársunknak, aki azonnal cselekedett, valamint az M:605, illetve az M:592 személyzetének! – írta az OMSZ a közösségi oldalára.

(Fotó: illusztráció)