hirdetés

Soros is kampányt indít
2017-11-22 21:09

Megtette hatását a kormány sorosozásos propagandája – az üzletember ugyanis sokak nagy bánatára felveszi a kesztyűt. ÍSoros nem hagyja bántani azt a sok sok embert, aki becsületesen dolgozik és fel lép a rengeteg állami hazugság ellen.
soros györgySoros György tájékoztató kampányt indít Magyarországon a kormányzati támadások miatt – jelentette be a Nyílt Társadalom Alapítványok budapesti szóvivője.

Csontos Csaba elmondta azt is: a kormányzati lejárató kampány csak az ország problémáiról próbálja elterelni a figyelmet szerintük.
Tájékoztatni akarják a magyar lakosságot arról, hogy mi is az igazság. Nemcsak azzal kapcsolatban, hogy Soros György mit gondol azokról a kérdésekről, amelyeket a kormányzat neki tulajdonított, hanem azokról a kérdésekről is, amelyekben tevékenykedik, amelyekben aktív – magyarázta a műsorban.

Az RTL Klub-on kedden leközölt üzenetben Soros arról beszélt, hogy tragédia Magyarországnak, hogy a jelenlegi kormánya a valóság kiforgatásával és a lakosság félrevezetésével próbálja magát hatalmon tartani.

Soros szerint a kormány ugyanis szándékosan kiforgatta az ő elképzeléseit a menekültekről, és ezt próbálják ellene fordítani.