hirdetés

Rejtélyes körülmények között de épségben, Triesztben előkerült szombat délután az a nyolcéves román kislány, akit a szülei állításuk szerint Magyarországon veszítettek el,  egy általuk sem ismert autópálya-pihenőhelyen. Nos a keresett kislány több mint félezer kilométerrel odébb került elő, ami több kérdést is felvet.

elhagyott kilsány

Az Országos Rendőr-főkapitányság közlése szerint az olasz rendőrök értesítették kora délután az édesapát telefonon, hogy a  nyolcéves kislánya Triesztben van. Az egyik magyarországi autós pihenőben talált rá egy család, ők vitték tovább, majd Triesztben átadták az olasz hatóságoknak.

A kislány épségben van, sérelmére bűncselekményt nem követtek el – jelezte az ORFK.

Mint ismerte szombat reggel óta az M7-es autópálya teljes magyarországi, illetve az M5-ös autópálya Pest megyei szakaszán is keresték a nyolcéves román kislányt, akinek eltűnését Letenyén jelentették be a szülei a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságnak. A család romániai lakhelyéről Letenye irányába tartott  személyautóval, közben pedig a szülők több autós pihenőhelyen is megálltak. Csak Letenyére érve vették észre, hogy a kislány nincs velük, valamelyik pihenőben maradt.

Nos az eset egyik fő kérdése, hogy miként nem lehet észrevenni azt, ha a gyerekünk nincs velünk ? Szóval ez a magyarázat már nagyon nagyon fura. Aztán az is fura, sőt több mint érdekes, hogy egy másik család Triestnél teszi ki a megtalált kislányt. Miért épp ott ? Miért nem ott, ahol megtalálták azaz Magyarországon ? Szóval szerencsére a kislány meg van de az ügy tele van rengeteg furcsasággal.