hirdetés

Simonka György nem jelent meg azon a tárgyaláson, amelyben épp ő a sértett és az LMP politikusa Bod Tamás a vádlott. A Fideszes honatya betegségre hivatkozva kérte a tárgyalás elnapolását, de közben több rendezvényen is részt vett.
simonka györgyNem jelent meg egy rágalmazási peren A Fideszes honatya Simonka György, mondván beteg és lábra sem tud állni annyira begyulladt a térde. Érdekes módon azonban a politikus több eseményen is részt vett. Így felavatott egy sajtüzemet, ott volt Orbán Viktor beszédénél 23-án, s 27-én a medgyesegyházi diákokkal is találkozott. A 26.-ai tárgyalásra azonban nem tudott elmenni.

Nem alakul jól neki ez a rágalmazási per, pedig ő indította ellenem. Menekül Simonka képviselő úr, egy gyáva ember úgy tűnik, s ez egy politikusra nézve nem jó jel – mondta Bod Tamás, LMP politikus.

Mindezen viselkedésért akár a bíróság meg is büntetheti a Fideszes politikust. Az azonban tény, hogy ez nem egy jó példamutatás a választópolgárok felé, hogy a bíróságra nem kell menni, ha van más dolgunk és simán hivatkozhatunk arra, hogy betegek vagyunk.