hirdetés

Simicska cégei tovább dolgozgatnak azért a kormánynak. Vita ide, gecizés oda. Uniós fejlesztésekről tartottak ugyanis tájékoztatót Ópusztaszeren s nagy meglepetésre a Széchenyi 2020 programot még mindig Simicska Lajos cége szervezi. Azaz még nem nagyon lett kegyveszett a neves üzletember, aki nyíltan bírálta régi barátját a miniszterelnököt Orbán Viktort.

 simicska

Nos lehet mondani,hogy Simicska Lajos a fideszt sokáig eltartó és életben tartó üzletembere így meg úgy lett kegyvesztett. S bár a kormány tagjai szerint a neves üzletember, aki nyíltan kritizálta régi barátját Orbán Viktort, s különféle jelzővel illette , háttérbe lesz szorítva, nos a Dél -Magyar tudósítója nem ezt tapasztalta. Sőt, a Miniszterelnökség uniós roadshow-ját még mindig a MAHIR kiállítás Kft. Szervezi. A cég a céginfo.hu adatai szerint Simicska Lajos érdekeltsége még mindig. Úgy tűnik, a Lázár János  vezette Miniszterelnökségtől még nem száműzték az Orbán Viktort legeciző egykori barátot.

Bár az is  tény a road showal lényegesen kevesebb összeget keres Simicska cége, mint mondjuk az autópálya építésekkel s ugye nemrég épp az M4-s autóút építéseinek a felfüggesztésével csapott oda a kormány a Simicska birodalomnak. Mondván méregdrága a 120 milliárd forintos kivitelezés, bár jó fél évvel ezelőtt még nem drágállta, sőt egyenesen megvédte a tendert s azok nyerteseit, többek között a Közgépet Lázár János miniszter.

 

( Esti Újság-Dél-Magyar)