hirdetés

A Fidesz egykori gazdasági háttérembere, Simicska Lajos jól van, a legjobb barátjával, a miniszterelnökkel csúnyán összevesző vállalkozót az Országos Korányi Tbc- és Pulmonológiai Intézetben ápolják. Sokan biztosan már dörzsölték a tenyerüket Simicska kórházba kerülése végett, de pánikra semmi ok.

simicska

Egyelőre megfigyelésre tartják az Országos Korányi Tbc- és Pulmonológiai Intézetben Simicska Lajost – írja a Blikk. A lap úgy tudja, hogy a vállalkozónak influenzája volt, elképzelhető, hogy ennek szövődményeként kapott hörghurutot, majd egy köhögőroham nyomán jött vér a tüdejéből. A Blikk szerint Simicska vasárnap már jobban volt, orvosai eltiltották a dohányzástól.

Nyerges Zsolt, a vállalkozó üzlettársa és barátja korábban úgy nyilatkozott, hogy Simicska Lajost még pénteken vitték kórházba, vírusfertőzés szövődménye miatt. Nyerges az Indexnek azt mondta, hogy  a barátja antibiotikumokat kap, ennek hatására már jobban van, egy órát tudtak is beszélgetni. Érthető, hogy megijedtek, mert Lajos aktív életet él, szokatlan tőle a rosszullét. Az orvosok pár nap fekvést ajánlottak neki.

(Fotó: archív)