hirdetés

Zugló Fideszes polgármester jelöltje, a hírhedt polgármester jelenlegi helyettese Rozgonyi Zoltán segítségnyújtás helyett állatkertbe küldött egy családot. Igaz Rozgonyi a Zoo belépőket ingyen küldte úriemberhez méltóan. Egy olyan családot alázott meg a Fidesz leendő polgármester jelöltje , akik évek óta várnak és pályáznak folyamatosan, hogy a jeelnlegi 24 négyzetméteres lakásukból ahol heten élnek nagyobba kerülhessenek. Reménytelenül.

rozgonyi bukó

Joggal tehetnénk fel a kérdést, hogy helyén való-e, ha egy hétfős család 24 négyzetméteren él évek óta és hiába pályázik nagyobb lakásra igen régóta bizony sikerrel sosem jártak. Hogy is járhattak volna, hisz senkijük sem képviselő Zuglóban, Papcsák és a jelenlegi Fidesz jelölt Rozgonyi sem a rokonuk és nem is az üzlettársuk. Így a család kap bíztatást a leendő Fidesz reménységtől Rozgonyi Zoltántól, de segítséget nem. De a család kapott hét ingyen jegyet az álatkertbe lakás helyett. Érthető, ha a csalódott családanya elkeseredetten írt és panaszkodott.

Igen ezt a csodálatos levelet nemrég kaptam a Zuglói önkormányzattól Rozgonyi Zoltán alpolgármester Úrtól. Elképesztő, hogy mit meg nem tesznek a választások elött a hivatalnokok pár szavazatért. Fel vagyok háborodva, hisz anyósommal férjemmel és négy gyermekemmel élek 24 m2-es lakásban ami anyósom bérleménye! Több mint tíz éve probálok a kedves önkormányzatnál lakást pályázni, szociális vagy bármilyen más alapon. Persze mindig elutasitanak valamiért vagy meg sem hallgatnak. Persze nem járok minden nap az illetékes hivatalhoz és nem üvöltözök és átkozódom mint azok akik érdekes módon kapnak lakást gyermek nélkül vagy egy gyermekkel! A Rozgonyi úr által vezetni kívánt hivatal, amelynek egyébként jelenlegi helyettes vezetője fontosnak tartja hogy minden lehetséges eszközzel és módon támogassa a családi köteléket, az összetartást. És valóban 24 m2- en mi mást lehetne csinálni mint erősiteni a családi köteléket ! Mehetek az Állatkertbe mert kpatma ingyen jegyeket – közölte a neve elhallgatáát kérő M.-né.