hirdetés

Lelőttek egy középkorú férfit a rendőrök Budán. Utóbb kiderült a fegyverrel hadonászó férfi részeg volt és többszöri felszólítás ellenére sem tette le a fegyverét a rendőrök ekkor tűzeltek.

lödözés

Életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba vasárnap délután azt a férfit, akivel szemben Budapest II. kerületében fegyvert használtak a rendőrök – olvasható a rendőrség honlapján. A közlés szerint a rendőrök több bejelentést kaptak arról, hogy egy ittas férfi fegyverrel hagyta el az otthonát. Az 58 éves ember előbb a kiérkező rendőrök irányába lőtt, majd fegyverét maga felé fordította. Azt többszöri felszólítás ellenére sem tette le, a rendőrök ezért használták szolgálati fegyverüket – közölte a rendőrség. Az esemény során más nem sérült meg. A helyszíni szemle a Központi Nyomozó Főügyészség részvételével folyamatban van.

A rendőrség egyelőre nem árulta el, hogy hol találták el a rendőrök a fegyverrel hadonászó férfit. Mert az igen fura, hogy életveszélyes sérüléseket szenvedett, hisz lábon,combon és vállon is lehet lőni valakit.,ha ártalmatlanítani akarják s az nem okoz életveszélyes sérülést sem. Az sajnos tény kérdése, hogy a rendőrök a régen megkövetelt heti lőgyakorlatokat anyagi  okok miatt nem  teljesíthetik, mert erre nincs pénz. Persze hogy nincs hisz ez nem fontos a politikának. Meg ügye töltények elsikkasztani sem lehet, meg kenőpénzzé sem tud alakulni.

Az ügy másik érdekessége, hogy azt sem tudni miért nem a szuper rendőri csapat a TEK ment ki és szedte le a fegyveres férfit ? Hisz minden más kisebb súlyú ügyben ők pörögnek.