hirdetés

Szekszárdon, a Séd patak medrében találták meg pénteken annak az ötéves kislánynak a holttestét, aki még délután tűnt el. A helybéliek úgy tudják, egyik rokona ölhette meg a lányt, a rendőrök az ügyben egy szekszárdi férfit vettek őrizetbe.

 

A jelek szerint különös kegyetlenséggel végeztek a kislánnyal. A rendőrség a közleményében úgy fogalmazott, péntek este érkezett hozzájuk a bejelentés, hogy egy gyermek délután eltűnt az otthonából. A rendőrök azonnal a keresésére indultak, és fél órán belül Szekszárdon, a Patak utca mögötti Séd patak medrében megtalálták a kislány holttestét. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rövid időn belül előállítottak egy szekszárdi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki és őrizetbe vették.

Az ügyben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt indított nyomozást.

A gyilkossággal a kislány egyik rokonát gyanúsítják, aki a családnál lakott. Azt, hogy miért ölt nem tudni.

A meggyilkolt lány apja le van taglózva a történtek miatt.

Csak cigiért mentem be a házba. Pár perc volt. Ez a szemétláda pedig megölte a drágámat. Sajnálom, hogy nem tudtam ennek a szemétládának a fejét levágni, nekem már mindegy, elvették az én kincsem. –mondta a kislány apja.