hirdetés

Amnéziások a Fidesz politikusok. Az Együtt PM társelnöke Juhász Péter ugyanis nem azért lett elítélve anno , mert súlyos drogfogyasztó. nem is azért mert drogot árult. Egyszerűen legalizálni szerette volna a marihuana használatot a TASZ azaz a Társság a Szabadságjogokét tagjaként. Ráadásul pénzbüntetést kapott, ami ugye nem jár priusszal. Rogán úrnak ezt illene tudnia de a Fidesz frakcióvezetője Juhász Péter drogügyeit szomorúnak nevezte. Rogán Antal szerint, akit a bíróság jogerősen elítél, az jobb, ha nem áll politikusnak.

 juhász péter

Az Együtt-PM-es Juhász Péter pénteken a Hír TV-nek tagadta, hogy még mindig üzletel a kendermagot terjesztő osztrák vállalkozóval. Korábban viszont közös üzletük volt, az V. kerület polgármester-jelöltjének pedig a belvárosban volt hasonló boltja – ezt korábban Célpont című műsorunk is bemutatta. A bécsi testvérüzletből ma is lehet cannabiszt rendelni, és útmutatót is adnak a termesztéshez.

Szomorú, ha valakinek vannak ilyen ügyei, még szomorúbb, ha ezért elítéli a bíróság, és a legszomorúbb, ha ezek után úgy gondolja, hogy politikusnak is érdemes lenni, szerintem akit Magyarországon a bíróság jogerősen elítél, az ne a közéletben keressen magának foglalkozást, hanem valahol máshol. És sajnos most hosszú korábbi interjúrészleteket tudnék idézni, ahol ő maga beszél arról, hogy kábítószert hozott be az országba. Én úgy tudom, hogy Magyarországra nem lehet legálisan kábítószert behozni, vagy tévedek? – fogalmazott Rogán Antal.

Nos az azért elég fura, hogy a Fidesz jogász végzettségű vezetői nem tudják mit jelent egy pénzbüntetés egy büntetőeljárásban. Nos ez azt jeleni, hogyha az illető befizeti a kirótt bírságot, akkor mentesül minden jogkövetkezménytől, azaz a priusztól ! Ráadásul A Fidesz azt is  elfelejtette,hogy Juhásza TASZ tagjaként azért jelentette fel magát drogtermesztőként, hogy az Alkotmánybíróság elé vihesse a sajátcélra termesztés ügyét, hisz a törvény nem tett nagyon nagy különbséget 2007-ben a drogkereskedő,és a fogyasztó között sem,s a drogfüggő betegek között sem. Nos, emiatt bűnözőnek nevezni Juhászt hát igen erős. Sőt igen balga dolog. Akkor ezzel az erővel Rogán simán legyilkosozhatná mondjuk Lázár János minisztert, amiért egy olyan autóbaleset részese volt, ahol meghalt egy családanya.