hirdetés

Brutális motorbalesetet szenvedett az ismert színész a Barátok közt egyik kulcsfigurája Rékasi Károly. A színész a stúdióból hazafelé tartott amikor egy személyautóval karambolozott. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a színésznek hét élete van, hisz hatalmas ütkötzést élt túl. Rékasi állapotáról egyelőre nem sokat tudnide bízzunk benne hamar kiheveri az ütközést.

rekasi-karoly-motor-baleset

Rékasi Károly a Barátok Közt forgatásának végeztével kora délután, alig néhány utcára a RTL Klub székházától érte baleset. A színész a motorjával eddig tisztázatlan körülmények közt nekicsapódott egy személyautónak. Az ütközés erejét mutatja, hogy a VW oldalégzsákjai és függöny légzsákjai mind kinyíltak. Rékasi hatalmasat repólt ezt mutatja az is, hogy a színész motorja a becsapódás után jó pár méterrel odébb hevert egy bozótos, betonos részen. A színész állítólag súlyos sérüléseket szenvedett a családja kérésére azonban állapotáról senkinek sem nyilatkoztak bővebben a kórházban.

A Barátok közt producere, a sorozat készítői és színésztársai egyaránt izgulnak a Bartha Zsoltot alakító színész állapota miatt, és mielőbbi felépülésében bízva várják vissza a munkába.

Van olyan pletyka is már , hogy Rékasit altatják, ami ilyenkor érthető, hisz fájdalmai lehetnek. Bízzunk benne az ismert színésznek nincs nagyobb baja és hamarosan felépül.