hirdetés

Súlyos tragédia történt csütörtökön kora délután a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szakrendelő intézetének épületében. Eddig tisztázatlan okok miatt egy férfi leesett vagy épp levetette magát valamelyik emeletről.Az ügyben a rendőrség viszgáldóik.

 

Nem tudni pontosan hanyadik emeletről de lezuhant egy ember a Fejér Megyei Szent György Oktató Kórházban. Az ügyben a rendőrség helyszínel, és nyomoz, ezért órákig biztonsági őrök állták el a lépcsőházba induló mit sem sejtő betegek útját.

Így nem tudni, egy a férfi leesett-e véletlenül vagy pedig a mélybe vetette magát. Azt sem tudni, hogy mi volt az esetleges motivációja.

Ami biztos, hogy a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház ambuláns ellátására érkező férfibeteg a mai napon kora délután – eddig tisztázatlan körülmények között – a lépcsőházban, feltehetően felsőbb emeletről a földszintre vetette magát, aki az esés közben szerzett súlyos sérülések következtében elhunyt. A Kórház a rendőrséget értesítette, a helyszínelés és az eset kivizsgálása jelenleg is tart.-írta a kórház közleményében.

(cs)