hirdetés

Nagyszabású TEK-akció zajlott az Uránvárosban. A helyi piacnál hat személyt vettek őrizetbe a TEK kommandósai, akik ellepték a környéket. A rendőrség hivatali vesztegetés gyanúja miatt nyomoz. Az Esti Újság úgy tudja, több elfogott személy előzetes letartóztatását indítványozzák. 

pács uránváros TEk-bama

Valami történt Uránvárosban. A helyi piac környéket ellepték ugyanis a civil ruhás rendőrök, de az állig fegyverkezett TEK-es kommandósok is jelen voltak szép számmal. A rendőrség minimum három személyt bilincsben hurcolt el, miközben ezt többtucatnyi bámészkodó figyelte.

A környékbeli lakók elmondása szerint korábban két nagy értékű autót állítottak meg a TEK-esek, és hamar megbilincseltek három férfit és több nőt. A lakók állítása szerint a szlovák rendszámú Mercedest és a fekete, szintén nagy értékű BMW-t, valamint a fiatalembereket már korábban is látták itt. De azt senki sem tudja, hogy mit kereshettek a környéken.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztályán indult büntetőeljárás során a rendőrök tizenegy fővel szemben intézkedtek Uránvárosban. Közülük hat főt vettek bűnügyi őrizetbe hivatali vesztegetés alapos gyanúja miatt.

Az Esti Újság úgy tudja, az őrizetbe vett hivatalos személyek előzetes letartóztatását indítványozza az ügyészség, hacsak nem kötnek vádalkut vagy épp nem tesznek részletes beismerő vallomást.

(Forrás: Bama, fotó: Nógrádi)