hirdetés

Saját otthonában, brutálisan agyonvertek egy 22 éves fiút hétfő délután Debrecenben. A holttestére édesanyja talált rá. A szomszédok szerint egy héttel korábban már betörtek a lakásba és több idegen is járt mostanában a házban a fiúnál, akit egyébként csendesnek ismertek.

gyilok

Hétfő délután riasztották a rendőröket egy debreceni társasházhoz. Az egyik itt lakó nő éppen hazaért a munkából, amikor a lakásban megtalálta 22 éves fia holttestét. A fiatal férfit brutális kegyetlenséggel agyonverték. A család egyik szomszédja azt mondta: csak a hangos kiabálásra lett figyelmes, kirohant a folyósóra, de a nő az őt ért sokktól – láthatóan – már nem tudott megszólalni, csak mutogatott a lakás felé. „Bementem a szobába hát akkor láttam a kisfiút hanyatt fekve, tiszta vérbe, ide a nyakához így a négy ujjamat odatettem, hogy van-e még benne élet, de már semmi se volt” – mondta a szomszéd férfi.

A szomszéd egy golfütőt is talált az áldozat mellett, vélhetően azzal verték halálra a férfit. A házban lakókat megdöbbentette a brutális gyilkosság, az áldozatot mindenki csendes, mosolygós fiatalnak ismerte.

A rendőröket is a szomszédok hívták ki. A helyszínelés közben a házba csak a lakókat engedték be, mindenkit kikérdeztek. A nyomozás még tart. „Kollégáim a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést, valamint a helyszíni szemlét, és a Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást” – közölte Plásztán-Kopcsa Kamilla, rendőrségi sajtóreferens.

Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy miért gyilkolták meg a fiút. A társasház lakói szerint az utóbbi időben sok idegen járt hozzá, a szomszédok közül többen úgy gondolják, rossz társaságba keveredhetett. A Híradó úgy tudja, a lakásba egy hete már betörtek.