hirdetés

Drámai és egyben profi , őszinte videós bejegyzést tett közzé az Országos Kórházi Főigazgatóság a koronavírusról, ahol hiteles szakemberek mondták el a véleményüket. Az egészségügyi dolgozók hihetetlen munkát végeznek nap, mint nap, küzdenek úgy, hogy ők maguk is életveszélyben vannak. Érthető, ha ők már azt szeretnék legyen vége már ! A videót jó lenne, ha a lakájmédia is adná minden csatornán, mert ez hiteles.

 

Húsvét előtt, ebben a háborús időben a szakmai szervezetekkel együtt mondunk köszönetet orvosainknak, szakdolgozóinknak és a védekezésben résztvevőknek, abban a reményben, hogy közösen, egymásért felelősséget vállalva meg tudjuk állítani a vírust” – írja az Országos Kórházi Főigazgatóság egy Facebookon megosztott videójához.

A videóban a Magyar Orvosok Szakszervezete, a Magyar Orvosi Kamara elnöke, a Magyar Rezidens Szövetség, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara, a Mentődolgozók Önálló Szakszervezete, az Országos Kórházi Főigazgatóság, a Független Egészségügyi Szakszervezet, az Egészségügyi és Szociális Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének vezetői beszélnek arról, hogy a helyzet drámai, de az egészségügyi dolgozók megfeszített munkával mindent megtesznek a megfelelő ellátásért. Az embereket pedig arra kérik, tartsák be a szabályokat, hogy ezzel is segítsék őket.

A helyzet drámai de kollegáin megfeszített munkával minden beteget ellátunk Az ön együttműködésére van szükség. Kollegáink kitartanak és küzdenek a betegekért.-mondta a MOK elnöke.

Soha nem látott mértékű energiát és áldozatot kell vállalnunk, minden nap. Nap mint nap azért küzdünk, hogy Önöknek segítsünk- mondta a kisfilmben Dr. Daróczy Gaál Ágnes.

Gondoljanak arra milyen hatalmas küzdelem zajlik, ha szirénázó mentőt hallanak.- hangsúlyozta Toma Lajos.

Érezzünk együtt a betegekkel, akik az életükért küzdenek és azokért is, akik a betegekért küzdenek, mert mindannyian életveszélyben vannak.- mondta Cser Ágnes.

Nos végre készült egy hiteles videó, de szép lenne, ha a kormányközeli tévék, rádiók ilyenek adnának le és tájékoztatnák az embereket a koronavírus helyzetről. Egyrészt a kételyek talán megszűnnének és elhinnénk, hogy tényleg fontosak vagyunk és tényleg nem maradunk az út szélén.

(Csákány )