hirdetés

Egy nő megelőzött az autójával egy üres buszt Győrben, mire a buszsofőr kiszállt és szitkozódva számonkérte a manővert. A nő mellett utazó utas erre kiszállt és rátámadt a sofőrre, aki nem hagyta magát. A verekedésbe egy másik autó sofőrje is bekapcsolódott.

 

renddor-verekedesEgy buszsofőr éppen elkezdte a munkát, az üres buszt vezette Győrben, amikor az egyik körforgalom előtt – már a záróvonalon – sávot váltva besorolt elé egy autó, amit egy nő vezetett. Az első – éppen pirosat jelző – közlekedési lámpáig a buszsofőr követte az autóst. Előttük még egy autó haladt, az autót vezető nő testvére vezette.

A piros lámpánál a buszsofőr kiszállt és odalépett az előtte álló autó jobb oldalához ésaz ablakon át számonkérte a nőtől a korábbi manővert.Az anyósülésen ülő utas és a sofőr erre szidni kezdték egymást, a buszvezető a nőt is szidta. Az utas végül kiugrott az autóból és lökdösni kezdte, majd meg is ütötte a sofőrt.

“A buszsofőr a támadást részben hárította, részben viszonozta”- közölte Takács Péter, a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség főügyésze az Origóval.

Már hárman kiabáltak egymással, de aztán a két autós visszaült a helyére, és a buszsofőr is elindult vissza a buszhoz.

Ekkor ugrott ki az autóból a nő, aki a sofőr után indult és adott neki egy pofont, melyet a buszsofőr kivédett. Ekkor ők ketten kezdtek lökdösődni, amelynek a nő mellett utazó férfi azzal vetett véget, hogy kiszállt az autóból, majd torkon ragadta és földre vitte a buszsofőrt- tette hozzá a főügyész.

A verekedés miattmindenkinek nyolc napon belül gyógyuló sérülései lettek.

Az ügyészség csoportosan elkövetett garázdasággal vádolja az autóban ülőket, a buszsofőrt pedig ezen túl még testi sértéssel is.